Betalingsvoorwaarden en reglementen voor verkopers

Om het leuk te houden voor alle bezoekers, verkopers en omwonenden, gelden de volgende punten voor de verkopers:

 1. Inschrijven verplicht:
  U dient zich van te voren in te schrijven. Als u hier geen mogelijkheid voor heeft, dan kunt u ook bellen. Per markt zijn er 100 plaatsen beschikbaar waarvan 30 vaste plaatsen.
 2. Contant betalen:
  Het is mogelijk om tijdens de markt contant te betalen.
 1. Online betalen:
  Online betalen via iDEAL of bankoverschrijving dient binnen 14 dagen na reservering of uiterlijk 24 uur voor datum markt te zijn voldaan.
 2. Wijze van betalen:
  Bij reservering kunt u:
  Online via iDEAL betalen
  Op factuur bij bankoverschrijving betalen
  Op markt contant betalen
 3. Te laat of niet betalen:
  Indien u niet of te laat betaalt houdt kofferbakmarkt zich het recht u de toegang te weigeren of u te verzoeken het terrein te verlaten.
 4. 10-rittenkaart:
  U krijgt de 10e verkoopdag gratis + een vaste plaats (voor zover beschikbaar en wenselijk). Verandering van de datums op deze kaart dient u een week vooraf door te geven.
 5. Annuleren reserveringen:
  Indien u online reserveert heeft u altijd de mogelijkheid de reservering tot 7 dagen na reservering zonder opgave van redenen te annuleren, mits dit minimaal 24 uur voor aanvang van de markt is doorgegeven. Het eventueel betaalde bedrag wordt bij annulering als ‘tegoed’ genoteerd of wordt aan u teruggestort. Annuleringen die niet uiterlijk 24 uur voor aanvang markt zijn doorgegeven, worden doorberekend.
 6. Afval:
  Op het terrein is er geen afvalcontainer beschikbaar. U dient uw afval terug te nemen en af te voeren. Wij verzoeken u vriendelijk uw afval NIET in de container bij de parkeerplaats in Schoorl te deponeren. Deze containers zijn voor de bewoners van Schoorl.
 7. Openingstijden:
  Maximaal 1 uur voor aanvang van de markt mag u zich opstellen. Een wachtrij bij de ingang is helaas niet toegestaan, kom dus niet te vroeg. Beperk geluid tot een minimum. Oprijden is tussen 8:00 en 9:00. U verplicht zich tot het einde van de markt uw plaats te bezetten met uitzondering van spoedsituaties.
 8. Tarieven:
  Onze tarieven zijn gebaseerd op de lengte van uw voertuig en/of aanhanger.
  Personenauto’s € 19,00
  Station wagon / combo € 21,00
  Bestelbus/ camper: € 24,00
  Verlengde bestelbus: € 26,00
  Aanhangers enkelasser : € 5,00
  Aanhangers dubbelasser:€ 10,00
  10 ritten-kaarten: De tiende dag is gratis, u krijgt dus 10 dagen voor de prijs van 9, mits u vooraf in 1 keer betaald. Vraag er tijdens de markt naar bij uw marktmeester.
 9. Schade:
  De organisatie van de kofferbakmarkt is onder geen enkel beding verantwoordelijk voor diefstal, schade aan auto of andere schade, letsel of ongeluk tijdens u verblijf op het terrein. Indien gewenst dient u hiervoor zelf een verzekering af te sluiten of navraag bij uw eigen verzekering te doen.
 10. Niet doorgaan markt:

Indien de markt om welke reden vanuit de organisatie niet doorgaat, ontvangt u een tegoedbon of wordt het bedrag binnen 14 dagen aan u retour gestort.